Odoo ERP software

 Versnel uw zakelijke processen met meer dan 80%, met 100% nauwkeurig​ heid met een Odoo ERP-oplossing geleverd door SocialERP

Van ERP tot CRM, e-commerce en CMS - Odoo heeft een module voor al uw zakelijke werkzaamheden, waarbij al uw processen naadloos worden geïntegreerd in één krachtig softwaresysteem.

 

Meer informatie

Odoo is open-source ERP-software (Enterprise Resource Planning) dat is ontworpen om bedrijven te helpen bij het beheren van verschillende bedrijfsprocessen, waaronder boekhouding, verkoop, voorraadbeheer, projectadministratie, productie en e-commerce. Odoo is een modulair systeem waarmee gebruikers de specifieke modules installeren en gebruiken die ze nodig hebben voor hun bedrijf, waardoor het zeer inzetbaar en aanpasbaar is aan een breed scala aan zakelijke behoeften. De software is webgebaseerd en is toegankelijk vanaf elk apparaat met een internetverbinding. Hierdoor kunnen organisaties beter samenwerken en ook op afstand werken. Odoo wordt gebruikt door bedrijven van iedere omvang, van kleine startups tot grote ondernemingen.

Met behulp van Odoo kunt u uw processen verbeteren en uw efficiency vergroten. Uw medewerkers gaan beter samenwerken en worden productiever. Waardoor er meer zakelijke kansen ontstaan.

De miljoenen gebruikers wereldwijd zijn de bevestiging van de kracht en het potentieel van Odoo voor uw organisatie. Odoo is de juiste software voor ondernemingen met visie en ambitie.

De voordelen van Odoo op een rijtje:

Real-time inzicht in uw zakelijke processen.

Alle gegevens in één database, waardoor betere strategische beslissingen worden genomen.

Centraal beheer, online, beschikbaar op elk device.

Gebruik de apps die je nodig hebt, voor een vaste, lage prijs per gebruiker

Hoge mate van integratie en synchronisatie. Gegevens zijn toegankelijk voor alle afdelingen.

Erg gebruiksvriendelijk. Medewerkers werken graag met Odoo.

Verhoogde efficiency.

Voor elke organisatie en elk budget.

Medewerkers kunnen beter samenwerken.

Uitstekende rapportage en analyse mogelijkheden.

Verbeterde productiviteit.

Verhoogde klanttevredenheid.