Boekhouding

Met de boekhoudmodule van Odoo regelt u uw boekhoudkundige taken efficiënt en snel. Op het overzichtelijke dashboard van de module ziet u in één oogopslag al uw financiële transacties. U kunt uw online bankafschriften vergelijken, gemakkelijk leveranciersfacturen verwerken en personeelskosten betalen met de Odoo Declaratie-app. Bovendien ondersteunt de module meerdere talen, valuta's en bedrijven, waardoor het gemakkelijk is om financiële consolidaties te verwerken. Vereenvoudig uw boekhoudprocessen met Odoo.

Leer meer

Facturatie

Facturering op basis van AI stroomlijnt uw online facturering. Met de facturatie app van Odoo is het mogelijk om contracten te beheren.  Zet een offerte om in een factuur zonder veel moeite.  Factureer automatisch op basis van verkooporders, leveringsbonnen, contracten of tijd en materiaal. En wordt sneller betaald!

Leer meer

Declaraties

Bespaar tijd op onkostendeclaraties met alles op één plek. Het beheer van de dagelijkse onkosten van uw medewerkers was nog nooit zo makkelijk. Of het nu onkosten zijn voor zakenreizen, kantoorbenodigdheden of een andere uitgave, alle facturen en bonnetjes zijn toegankelijk vanuit het dashboard. Je maakt ze aan en keurt ze goed of af met een simpele klik. Geen speciale software nodig om onkosten bij te houden - alles kan rechtstreeks in de app gebeuren! Goed en heel snel uitgevoerd. 

Leer meer

Spreadsheets

Spreadsheets zijn één van de meest gebruikte tools in elke branche, en nu kunt u profiteren van de talrijke functionaliteiten binnen Odoo. Het maken van prognoses, het berekenen van commissies en extra data-analyse met real-time data zijn nu slechts één klik verwijderd goed en in minder tijd gedaan.

Leer meer

Documenten

Digitaliseer, beheer en deel uw documenten eenvoudig met collega's. Met het Odoo Document Management Systeem (DMS) heeft u volledige controle over uw documentenstroom, van collega's, klanten en leveranciers. Odoo DMS zorgt ervoor dat documenten op een centrale plek worden opgeslagen. Deze kan worden gedeeld met gebruikers op basis van gebruikersrechten van afdelingen of individuen. 

Leer meer

Ondertekening

Elimineer risico's en laat documenten sneller ondertekenen met Odoo Sign.

Leer meer