“Eenheid is kracht... wanneer er teamwerk en samenwerking is, kunnen prachtige dingen bereikt worden."

Mattie Stepanek, Amerikaans dichter

Samenwerken met SocialERP


Bij SocialERP staat samenwerken centraal. We streven naar een duurzame samenwerking waarbij vertrouwen en open communicatie de basis vormen. Alleen dan kun je samen komen tot een succesvolle implementatie. 

Wij beschikken over Odoo experts die op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen binnen Odoo. Op basis van de opgedane ervaring weten we hoe we bedrijfsprocessen efficiënter kunnen laten verlopen. Hierdoor kunnen we jullie meenemen in de meest gangbare opties en van het juiste advies voorzien.

Meer informatie

SocialERP richt Odoo niet voor jou in, maar samen met jou in. Tijdens implementatie zorgen we er samen voor dat de inrichting naar wens wordt gerealiseerd en jij weet wat jij kunt gaan testen. We hebben veelvuldig contact en laten zien wat we hebben gedaan, zodat je al gedurende het traject de nodige gebruikerskennis op doet.

Meer informatie

 

Het inrichten van de software leidt tot een nieuwe werkwijze en dat is vaak spannend. Met de gebruikerstraining die we bieden rondom livegang én de ondersteuning die we kunnen bieden na livegang zorgen we samen voor een soepele landing.

Onze consultants zijn harde werkers en kennen en no-nonsense mentaliteit. De lijnen zijn kort, er is structureel contact en de bereidheid om te helpen is groot. 

Meer informatie