Voorraad

Met de voorraadbeheersoftware van Odoo heeft u altijd online inzicht in de actuele voorraad. U kunt uw verwerkingstijd verbeteren door efficiëntere opslag, geautomatiseerde aanvullingsacties en automatische aanvullingsregels. Door de registratie van alle voorraadbewegingen kunt u snel zien waar producten zich bevinden. Elke voorraadbeweging van inkoop naar magazijn naar verkooporder is traceerbaar. 

Leer meer

Productie

Odoo productie helpt u bij het plannen, plannen en verwerken van productieorders. Met het bedieningspaneel van het werkcentrum kunt u tablets op de werkvloer plaatsen om al uw werkorders in realtime te controleren en werknemers in staat te stellen onderhoudswerkzaamheden, feedbackloops en kwaliteitsproblemen te activeren.  

- Volledig geïntegreerd met kwaliteits-, onderhouds- en PLM-modules.

- LEAN & Kanban aangedreven productie.

- Van complexe stuklijsten tot eenvoudige build-to-order kits.

- Volg uw werkorders met volledige batchcontrole.

- Geschikt voor het gebruik van barcodes.

Leer meer

PLM

Het efficiënt managen van technische veranderingen heeft alles te maken met communicatie. Odoo PLM maakt gebruik van de kracht van een sociaal bedrijfsnetwerk om u te helpen efficiënter te communiceren tussen meerdere afdelingen, zodat deze beter kunnen samenwerken. Iedereen volgt alleen wat hij nodig heeft en discussies over documenten worden in realtime gecentraliseerd.


Leer meer

Inkoop

Automatiseer uw inkoopproces. Stuur automatisch offerteaanvragen naar uw leveranciers op basis van uw voorraadniveaus. Verbeter uw inkoop- en voorraadprestaties met inkoopregels die afhankelijk zijn van voorraadniveaus, logistieke regels, verkooporders, voorspelde productieorders, enz. Selecteer verschillende aanvullingsmethoden voor elk product, afhankelijk van uw productie- en leveringsstrategieën. 


Leer meer

Onderhoud

Automatiseer preventief onderhoud om uw productlijn draaiende te houden. Odoo berekent standaardstatistieken om u te helpen bij het plannen van preventief onderhoud, inclusief gemiddelde tijd tussen storing (MTBF), gemiddelde tijd tot reparatie (MTTR) en verwachte volgende storingsdatum, en laat u de metrologie en preventieve onderhoudsplanning automatiseren. Volg eenvoudig de voortgang van onderhoudsverzoeken met behulp van de kanbanweergave. Gebruik de onderhoudskalender om activiteiten te organiseren en te plannen. De productieafdeling kan onderhoudsverzoeken rechtstreeks vanuit het bedieningspaneel van hun werkplaats activeren. Wanneer uw onderhoudsteam in actie komt, worden de juiste mensen in realtime op de hoogte gebracht.


Leer meer

Kwaliteit

Odoo Kwaliteit helpt u bij het definiëren van kwaliteitscontrolepunten om kwaliteitscontroles te activeren bij specifieke voorraadbewerkingen (ontvangst- en eindinspectie) of productiebewerkingen (in-proces inspectie).


Leer meer