“Het begint allemaal met een goed idee en teamwork.” 

Garrett Camp, Canadees ondernemer.

Het diensten portfolio van SocialERP ondersteunt u in alle fasen die u nodig heeft om de productiviteit te verhogen, de flexibiliteit van het bedrijf en de winstgevendheid te verbeteren.

Maak een afspraak

woman placing sticky notes on wall

Business Analyse


Elk project begint met een business analyse. Het uitvoeren van een business analyse is nodig voor het identificeren en te definiëren van zakelijke behoeften én het bepalen van oplossingen voor zakelijke problemen.

Ontdek meer

Implementatie 


In de implementatie fase richten we de software van Odoo in, zoals is besproken in kick-off ter afsluiting van de business analyse. Wij zorgen voor de borging van alle bedrijfsprocessen. Een succesvolle implementatie gaat een stuk verder dan alleen het inrichten van de software. Het is de bedoeling dat iedereen de meerwaarde van Odoo ervaart en benut. Daarom is het zaak om alle stakeholders bij de Odoo implementatie te betrekken. Een goede communicatie is essentieel.

Bij een Odoo implementatie werkt SocialERP volgens de Scrum en Prince II methodieken. Wij werken doelmatig en transparant en houden het overzicht en de controle bij opdrachten, zodat alles volgens planning zal verlopen. 

Als laatste, maar zeker niet onbelangrijk: wij werken resultaatgericht, op basis van een concreet en uitgewerkte scope. De Odoo implementatie willen wij iedere keer weer op tijd en binnen het budget succesvol afsluiten. 

Meer informatie

turned on black and grey laptop computer
two person's arms

SocialERP support


Een succesvol project houdt niet op als het live gaat. Om de werking van de Odoo software voor organisatie continu te verbeteren, willen we u naast algemeen advies, ondersteunen met betrekking tot aanpassingen, uitbreidingen, updates, onderhoud en upgrades. 

Leer meer