Studio

Met Odoo Studio kun je zelf een app maken die is afgestemd op uw specifieke behoeften en uw bedrijfsprocessen verbetert. Zonder te programmeren!

Odoo Studio een scala aan functies waarmee u volledige apps kunt ontwerpen in minuten in plaats van weken. Met onze intuïtieve rapportbouwer met slepen en neerzetten kunt u eenvoudig geweldige rapporten ontwerpen, terwijl een verscheidenheid aan aanpassingsopties - waaronder grafieken, Kanban-weergaven, draaitabellen, Gantt-grafieken en matrices - u de vrijheid geven om de exacte app te ontwerpen die u wilt.

 Naast ontwerpmogelijkheden bevat ons platform ook functies waarmee u bedrijfsprocessen kunt automatiseren zonder dat u hoeft te programmeren. Onze e-mailgateway, rapportage-engine, BI en workflows kunnen allemaal helpen om de productiviteit te verhogen en taken te stroomlijnen.

 En als het gaat om mobiele toegankelijkheid, zorgt onze responsieve gebruikersinterface ervoor dat uw app zich automatisch aanpast aan kleinere schermen, waardoor deze mobielvriendelijk en gebruiksvriendelijk is voor onderweg.

Met alles wat je nodig hebt om gepersonaliseerde apps te maken binnen handbereik, kun je in de schoenen van de ontwikkelaar stappen en je visie tot leven brengen.

Leer meer